Updated Stairwell in Boston Bank Building

I get called in for all kinds of environmental wall projects lately and one of the more challenging ones was wrapping a stairwell between two floors. The employees travel between these floors all the time and the client want to add some life to the walls. This client has offices in many cities and wanted to show some of the locations on the walls. What was tricky were all the angles, the stairs, having a fixed height that sloped down. It took quite a while to figure everything out.

Looking up at the first landing of the stairwell. Fitting the stair rail in was quite a challenge for the installers

Looking up at the first landing of the stairwell. Fitting the stair rail in was quite a challenge for the installers

Looking down the stairs to the second landing

Looking down the stairs to the second landing

Installation was done by DGI-Invisuals of North Billerica, Mass. Images from a variety of stock and house sites.